Thursday, June 11, 2009

Reisen til US and A...




Norge ble en innbygger mindre den 6. juni da jeg dro over bukta til det det økonomisk beryktede landet, USA. Vi var totalt 6 studenter som skulle over med samme fly, noe som gjorde tiden en del kortere, for det er laangt! Tenkte på de stakkars vikingene og andre galninger som rodde for livet for å klare å komme seg helskinnet over det fryktede atlanterhavet...

Men, som nyskjerrig som jeg er og sammen andre nyskjerrigperer måtte vi spørre om lov til å se 2. etasje i 747'n. Dette fikk vi ikke lov til når flyet var i luften, men de ba oss komme tilbake da flyet hadde ladet i San Francisco, noe vi gjorde. Da vi kom opp i 2.etasje møtte vi en utrolig pratsom fly"vertinne" som tydligvis var lei av å prate med sie kollegaer gjennom reisen og kjaset i vei med oss. Jeg ble nermest kommandert til å legge meg ned i 1. klassesetet for så å bli vist alle fasilitetene til de rike;) Ikke nok med det, vi fikk også lov til å komme inn i cockpiten!wowwow!!! Med ekstremt hyggelige flygere og stell på flyet var ankomsten i SF allerede en suksess!

Etter å ha blitt godkjent i sikkerhetskontrollen (noe som gikk bedre enn forventet) tok vi en taxi til Mountain View hvor vi bor. Byen ligger i det omtalte området Silicon Valley. Til dere som tror at dette er en by/en område merket på kartet, er ikke dette riktig. Silicon Valley er et stort område med mange byer! Det er enormt med store firmaer som er her, som Apple, Google, Facebook osv... Området har like mye investeringskapital i omløp som det er penger på den franske børsen! Altså, det er enormt med penger i omløp og nye bedrifter startes hele tiden. Så folkens, nå skal jeg skaffe meg visittkort og hamstre kontakter til den store gullmedalje;)

Vi bor på en fantastisk plass med fasiliteter som: badebasseng, varmtvannsbasseng, basketbaner, tennisbaner, styrkerom m.m.


1 comment:

Anonymous said...

Hi: spent på neste "bolk". Kjekt å innom her daglig, for åkunne følge med i ditt liv. MamaDaudi